Το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους μας πελάτες να απολαμβάνουν σταθερά έκπτωση στις επόμενες τους αγορές. Συγκεκριμένα:

  • Σε κάθε προϊόν του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αντιστοιχεί ένας αριθμός πόντων ανταμοιβής, ο οποίος με την σειρά του  αναλογεί σε ένα ποσό έκπτωσης σε ευρώ. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία αγορά σας μέσα από το eshop μας και αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, για όλα τα προϊόντα που είχατε παραγγείλει αυτόματα πιστώνονται στον προσωπικό eshop λογαριασμό σας και οι αντίστοιχοι πόντοι ανταμοιβής.
  • Στην επόμενη αγορά σας ή σε οποιαδήποτε επόμενη αγορά εσείς επιθυμείτε μπορείτε να προβείτε σε εξαργύρωση των πόντων αυτών μειώνοντας αυτόματα το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εξαργύρωση γίνεται πανεύκολα με την τοποθέτηση του αριθμού των πόντων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε  στο ειδικό πεδίο κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ:

  • Οι πόντοι ανταμοιβής που συγκεντρώνονται δεν έχουν ημερομηνία λήξης για την εξαργύρωση τους. Μπορείτε όποτε εσείς το επιθυμείτε  να τους εξαργυρώσετε. Ταυτόχρονα μπορείτε να συγκεντρώσετε αθροιστικά τους πόντους όσων παραγγελιών θέλετε εξαργυρώνοντας τους πάντα την χρονική στιγμή που θα διαλέξετε.
  • Ο μόνος όρος για την συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταμοιβής του 510.gr είναι η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και η πραγματοποίηση αγορών ως συνδεδεμένος χρήστης  και όχι η αγορά προϊόντων σας «επισκέπτης». Ο παραπάνω όρος έχει ως αποκλειστικό σκοπό την ηλεκτρονική διατήρηση των κερδισμένων πόντων στον δικό σας eshop λογαριασμό.
  • Όλα τα προϊόντα που βλέπεται στο 510.gr προσφέρουν πόντους ανταμοιβής κατά την αγορά του. Εξαίρεση σε κάποιες περιπτώσεις αποτελούν προϊόντα προσφοράς στα οποία δεν αντιστοιχούν κάποιοι πόντοι ανταμοιβής αλλά ούτε μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον έκπτωση μέσω των πόντων ανταμοιβής.
  • Το πρόγραμμα πόντων ανταμοιβής του 510.gr αφορά μόνο αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ΔΕΝ ισχύει για αγορές στα φυσικά καταστήματα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ.