Προφίλ

 

Το ηλεκτρονικοτσιγαράδικο, είναι ένα από τα πρώτα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ. ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο του 2012 στην πόλη της Κοζάνης ως κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και αξεσουάρ παρέχοντας τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά τσιγάρα ακόμα και για τους πιο φανατικούς καπνιστές που επιλέγουν αυτό τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος , το άτμισμα.

Τον Νοέμβριο του 2014, ανοίξαμε και δεύτερο κατάστημα στην πόλη της Πτολεμαϊδας για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, ηλεκτρονικά τσιγάρα, συσκευές mod, ατμοποιητές, αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου, φορτιστές μπαταριών και πιστοποιημένα υγρά , είτε με γεύσεις κανονικών τσιγάρων είτε φρουτώδεις και γλυκιές γεύσεις , από τις μεγαλύτερες εταιρίες  παγκοσμίως.

Πλέον από τον Ιούλιο του 2016 επεκτεινόμαστε και στο χώρο του διαδικτύου δημιουργώντας αποκλειστικά για εσάς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με όλες τις νέες τεχνολογίες για τις αγορές σας.

Στο κατάστημα μας στην Κοζάνη, Παύλου Μελά και Επισκόπου Βενιαμίν Γωνία, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από συσκευές άλλα και υγρά αναπλήρωσης στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επίσης σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκευάσετε μέρη του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου μιας και είμαστε από τα λίγα καταστήματα τα οποία παρέχουνε service στις συσκευές του και όχι μονο.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα άριστα προϊόντα μας άλλα και τις χαμηλές μας τιμές.

Δώστε τώρα την παραγγελία σας μέσα από το site μας, στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς.

Τα μεταφορικά κυμαίνονται από 5 έως 10 ευρώ (ανάλογα με το που βρίσκεστε, σύμφωνα με την αξία της παραγγελίας σας, πόσο ζυγίζει η παραγγελία σας κτλ).

Αυτό που πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψη είναι πως η κάθε εταιρία που κάνει μεταφορές προϊόντων πρέπει να πληρωθεί για τις υπηρεσίες της. Εμείς δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας για αποστολή των προϊόντων στον χώρο τους χωρίς την χρέωση μεταφορικών εφόσον  η παραγγελία τους ξεπερνάει τα 39€ ή αν η πληρωμή της αποστολής προηγηθεί μέσω Paypal (ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας).

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Ηλεκτρονικά Τσιγάρα , Ηλεκτρονικά Τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, αναλώσιμα, αντιστάσεις, αξεσουάρ, μπαταρίες και φορτιστές.

 

X
preloader